Husqvarna 560XP Mark II

Pravno pojasnilo

Portal Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com) je dovoljeno uporabljati le v osebne in nekomercialne namene. Ni dovoljeno kopirati, spreminjati, distribuirati, prikazovati, izvajati, oddajati, razmnoževati, objavljati, licencirati, ustvarjati izpeljanke, prenašati ali prodajati katere koli podatke, besedila fotografije, slike in druge vsebine, ki so del spletnega portala Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com). Izjema so elementi portala, ki so odprtokodnega značaja in besedila, fotografije, slike in drugi elementi portala, ki so označeni z eno izmed Creative Commons licenc ali pa so zanje že potekle avtorske pravice.

Vsa vsebina portala Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com) je avtorsko zaščitena in vse pravice so pridržane, razen če je navedeno drugače. Uporaba vsebin za komercialne in neosebne namene je dovoljena le s pisnim dovoljenjem uredništva.

Avtorji vsebin in lastniki portala Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com) v nobenem primeru ne prevzemajo odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno, posledično ali kakršno koli drugo škodo (vključno s škodo zaradi izgube uporabnosti, podatkov ali dobička), ki izhaja ali je v kakršni koli povezavi z uporabo ali delovanjem portala Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com).

Avtorji vsebin in lastniki portala se trudijo za ažurnost, popolnost in pravilnost informacij, ki so objavljene na portalu Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com). Avtorji vsebin in lastniki portala ne prevzemajo nobene odgovornosti o pravilnosti, popolnosti in ažurnosti podatkov in informacij, objavljenih na portalu Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com).

Uporaba vsebin, podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem portalu Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com), je izključno na lastno odgovornost. Vse vsebine na portalu Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com) so informativnega značaja.

Uredništvo portala Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com) spoštuje slovensko zakonodajo, še posebej Zakon o medijih in Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah.

Spletni portal Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com) ne zbira in ne shranjuje podatkov o uporabnikih. Portal uporablja storitev Google Analytics podjetja Google Inc., ki zbira določene anonimne podatke o uporabnikih in storitev Google AdSense podjetja Google Inc., ki zbira določene podatke o uporabnikih.

Portal uporablja piškotke, ki se naložijo na uporabnikov računalnik. Več o tem >>

Lastnik in avtor portala Gozd in gozdarstvo (www.gozd-les.com) je Preslica, Marko Puschner s.p.

Knjiga drevesne vrste na slovenskem