TPGozd

Vitli Krpan
Podatki o podjetju: 

TPGozdTPGozd, Miha Jurančič s.p.
Cesta Staneta Žagarja 50c
4000 Kranj
Trgovina: Tomačevo 1, 1000 Ljubljana
Telefon: 040 375 512
E-pošta: info@tpgozd.si
Spletna stran: www.tpgozd.si

Podjetje TPGozd je zastopnik gozdarskih prikolic in dvigal PALMS, v ponudbi pa imamo tudi druge stroje za sečnjo, spravilo in predelavo lesa. V trgovini ponujamo tudi vse gozdarsko orodje in opremo, ki je najvišjega kakovostnega razreda.

Gozdarske prikolice PALMS

Gozdarske prikolice PALMS imajo masivno konstrukcijo in robustno obliko z nizkim težiščem v kombinaciji z gibljivim tandemskim podvozjem, kar omogoča uravnoteženo vožnjo s polno ali prazno prikolico po še tako zahtevnem terenu. Gozdarske prikolice PALMS so izvrstna kombinacija velike transportne zmogljivosti, okretnosti in vzdržljivosti. Ker so vsestransko uporabne, zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu.

gozdarska prikolica PALMS

Nosilnost prikolic je od 4 do 16 ton. Prikolice je mogoče opremiti s pogonom na vsa kolesa, kar je v veliko pomoč pri vožnji po blatu ali vzpenjanju po strmih vlakah. Okvir prikolic PALMS je prilagodljiv in omogoča vožnjo s traktorji različnih velikosti in prevoz različnih oblik lesa. 

Pri nakupu gozdarskih prikolic PALMS zagotavljamo ugodne plačilne pogoje, hiter servis in zanesljivo oskrbo z rezervnimi deli. Dobavni roki so zelo kratki, nekatere prikolice pa imamo na zalogi.

Več o gozdarskih prikolicah PALMS >>

Gozdarska dvigala PALMS

Gozdarska dvigala PALMS imajo odlične dvižne sposobnosti v celotnem nakladalnem območju. Doseg dvižne roke je od 4 do 8,4 metra. So robustne gradnje, dosegajo velike hitrosti in zmogljivost. Zaradi naprednih strukturnih rešitev in premišljene dvižne geometrije imajo gozdarska dvigala PALMS dovolj dvižne moči tudi v obrobnih območjih dosega dvižne roke.

gozdarsko dvigalo PALMS

Gozdarska dvigala so opremljena z neskončnim rotatorjem moči 3 tone ali 4,5 tone. Izbrati je mogoče 3 različne velikosti klešč, ki imajo širino grabeža od 110 do 130 cm. Največje klešče je mogoče uporabljati tudi za dvigovanje silažnih bal. Dokupiti je mogoče tudi posebne klešče za nakladanje gnoja in peska, namenske klešče za biomaso in klešče za dvigovanje silažnih bal.

Pri nakupu gozdarskih dvigal PALMS zagotavljamo ugodne plačilne pogoje, hiter servis in zanesljivo oskrbo z rezervnimi deli.

Več o gozdarskih dvigalih PALMS >>

Gozdarski stroji

V naši bogati ponudbi gozdarskih strojev bodo primerne stroje našli manjši in večji lastniki gozdov, samostojni izvajalci gozdnih del in večja gozdarska podjetja. V svoji ponudbi imamo:

  • traktorske procesorje Hypro,
  • sekalnike Starchi in Hrust,
  • procesorske glave in ščipalne glave Nisula,
  • žične žerjave Koller,
  • sekalno cepilne stroje SIXFOLD,
  • gozdarske vitle Krpan in Tajfun,
  • gozdarske cepilnike Krpan,
  • rezalno cepilne stroje Tajfun.

Gozdarski procesor

gozdarske ščipalke

Več o naši ponudbi >>

Podjetje TPGozd od začetka svojega obstoja išče najboljše tehnološke rešitve za delo v slovenskih gozdovih, obenem pa svojim kupcem nudi popolno storitev – od nasveta pri nakupu, možnosti preizkusa, pomoč pri financiranju in obročnem odplačevanju, servisiranju in oskrbi z rezervnimi deli.

Predstavitveni film TPGozd

Za nas je kupec partner, ki z našimi stroji in opremo zasluži, saj nam edino tako razmišljanje omogoča dolgoročni obstoj in rast.

 

Knjiga drevesne vrste na slovenskem